Vreman: "Ongeveer 35 minuten aan stunt gedacht"

Ger
20 maart 2016, 09:15

De Graafschap nam zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Feyenoord brutaal de leiding. De Doetinchemse laagvlieger vertrok uiteindelijk toch met lege handen uit de Rotterdamse Kuip. Door drie treffers van de thuisploeg na de pauze werd het 3-1.

"Eigenlijk heb ik ongeveer 35 minuten aan een stunt gedacht, maar wat we aan het begin van de eerste helft hebben gedaan: aan de bal diepte zoeken en langer aan de bal blijven is absoluut niet gelukt in de tweede helft", zegt trainer Jan Vreman tegen FOX Sports. "Die 35 goede minuten waren niet genoeg." Vreman moest in de rust Bart Straalman in de kleedkamer achterlaten. De rechtsback werd vervangen door Thijs Bouma, die zijn rentree maakte na lang blessureleed. "Een mooi moment voor Thijs, in een wedstrijd die je kansloos met 3-1 verliest. Zijn rentree en het eerste halfuur is mooi, de rest niet."

Na de interlandperiode wacht voor De Graafschap de confrontatie met hekkensluiter SC Cambuur. "Een hele belangrijke wedstrijd", beseft Vreman. "We zijn het weekend vrij, maar de rest van de tijd gaan we goed trainen en ons voorbereiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen