Narsingh en Schöne aan aftrap bij kraker PSV-Ajax

20 maart 2016, 15:39

Alle ogen zijn vanmiddag gericht op dé kraker van het eredivisieseizoen: PSV versus Ajax. De Eindhovenaren verdedigen in het eigen Philips Stadion in de zinderende titelrace een voorsprong van één puntje op Ajax, dat zodoende vol voor de winst wil gaan. Om 16.45 uur wordt er afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.

PSV ging midweeks ondanks een knap optreden na 120 minuten voetbal en een penaltyserie ten onder bij Atlético Madrid. Luciano Narsingh was met zijn misser vanaf elf meter de schlemiel, maar mag tegen Ajax wel beginnen van Phillip Cocu. De trainer van PSV houdt Maxime Lestienne en Gastón Pereiro zodoende op de bank. Laatstgenoemde ontpopte zich in de eerste ontmoeting tussen beide topclubs tot held, door beide goals in de 1-2 zege in de ArenA te maken.

Aan de zijde van Ajax valt op dat Anwar El Ghazi wederom als reserve moet beginnen. Coach Frank de Boer treedt aan met een ongewijzigd elftal en kiest derhalve weer voor Lasse Schöne en Amin Younes naast de in bloedvorm verkerende Amin Younes. Joël Veltman is weer de rechtsachter, aangezien het centrum van de defensie wederom uit Mike van der Hoorn en Nick Viergever bestaat.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Guardado, Pröpper, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia.

Ajax: Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; Schöne, Milik, Younes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen