Qazaishvili over reserverol: "Het beste antwoord gegeven"

20 maart 2016, 19:04

Valeri Qazaishvili was zondag als invaller belangrijk voor Vitesse tegen FC Groningen. Tijdens de 3-0 overwinning nam de middenvelder annex aanvaller het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Voor Qazaishvili betekende het zijn tiende treffer van het seizoen, daarmee is hij tevens clubtopscorer. "Ik ben blij met de zege", reageert hij tegenover de Gelderlander. "Ik was vooraf natuurlijk teleurgesteld omdat ik niet in de basis begon. De trainer vertelde me gisteren dat ik niet zou spelen. Dat was een verrassing voor me omdat ik dat wel verwacht had. Je moet dat accepteren, maar ik denk wel dat ik het beste antwoord heb gegeven."

"Niemand is zeker van zijn plek", zo beseft ook Qazaishvili nu. "Andere spelers en zelfs de aanvoerder hebben ook op de bank gezeten. Nu was ik kennelijk aan de beurt. Ik was erop gebrand om te bewijzen dat ik erin hoor. Ik denk dat ik dat heb laten zien. Deze overwinning hadden we nodig. De derde plek? Ik geloof daarin, want ik vind dat onze groep daar de kwaliteiten voor heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen