Napoli dankt Higuaín voor overwinning op Genoa

20 maart 2016, 19:58

Napoli blijft in de Italiaanse competitie in het spoor van Juventus volgen. Zondagavond deed het zijn plicht door van Genoa (2-1) te winnen, maar gemakkelijk ging dat niet.

Genoa nam in het stadion van Napoli brutaal de leiding. Tomas Rincon wist de supporters stil te krijgen door na tien minuten al te scoren. De formatie uit Napels wist pas na rust de schade te herstellen. Gonzalo Higuaín tekende voor de 1-1 tegen Genoa.

Higuaín was van grote waarde door zijn ploeg tien minuten voor tijd naar een 2-1 voorsprong te schieten. Daarmee bracht de Argentijnse spits zijn seizoentotaal op 29 doelpunten. Bij zijn volgende doelpunt schaart de spits zich in een lijstje van zeven aanvallers die ooit dertig goals of meer scoorden in één seizoen in Italië. Omar El Kaddouri bepaalde de eindstand op 3-1.

De achterstand van Napoli op Juventus blijft drie punten. Met nog acht wedstrijden te spelen ligt alles nog open in de Serie A, maar Juve verloor al twintig competitieduels op rij niet. Nummer drie AS Roma heeft zeven punten minder dan Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen