Zoet over vroege domper: "Dat mag niet gebeuren"

20 maart 2016, 20:55

Jeroen Zoet stond na afloop van de kraker tussen PSV en Ajax met een vervelend gevoel de media te woord. De doelman van PSV ging met zijn ploeg met 0-2 ten onder tegen de titelconcurrent, die daardoor de koppositie overnam en twee punten voor de Eindhovenaren staat. Titelprolongatie wordt zodoende een lastig verhaal voor PSV.

Zoet was tevreden over de eerste helft, maar moest na één minuut spelen al een bal uit zijn net vissen. Arek Milik knikte namens Ajax raak. "We hebben in de eerste helft gedomineerd en waren de bovenliggende partij, maar kregen na twee minuten een flinke domper te verwerken. We waren niet scherp genoeg, Milik stond helemaal vrij. Dat mag niet gebeuren. Wij kwamen met 0-1 achter en Ajax kon gaan counteren. In de tweede helft was het rommelig."

"Dit verlies is zwaar kloten", vervolgt Zoet, die in het Champions League-tweeluik met Atlético Madrid veel indruk maakte en daardoor twee keer door de UEFA werd verkozen in het Elftal van de Week. Ondanks de knappe prestaties van PSV in Europa denkt Zoet niet dat er een soort gemakzucht in de ploeg zat. "Het zelfvertrouwen was niet te groot", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen