PSV hijst witte vlag niet: "Nog geen knock-out"

20 maart 2016, 21:27

Een grotere dreun dan de pijnlijke 0-2 nederlaag tegen Ajax in het eigen Philips Stadion heeft PSV dit seizoen nog niet hoeven incasseren. In plaats van dat de titelconcurrent uit Amsterdam op vier punten achterstand werd gezet, staan de Eindhovenaren nu twee punten achter de rivaal. Ondanks het feit dat PSV het niet meer in eigen hand heeft, blijven ze hopen op het prolongeren van de titel.

De spelers van PSV trokken na afloop van de verliespartij tegen Ajax stuk voor stuk dezelfde conclusie, zo hoorde FCUpdate.nl: de slag is verloren, maar de oorlog nog niet. Hoewel de Eindhovenaren zich er terdege van bewust zijn dat Ajax nu de beste papieren heeft om de landstitel te grijpen, blijven ze vol voor het kampioenschap gaan. Hoop doet leven, zo luidt het devies. Ook al heeft de concurrent op papier een makkelijker wedstrijdprogramma.

Marco van Ginkel is het roerend met Willems eens. "We hebben het niet meer in eigen hand, dit is een goede tik", zegt hij over de door Ajax uitgedeelde dreun. "Maar natuurlijk geloof ik er nog in. Na de interlandbreak steken we de koppen bij elkaar en gaan we ons vol op de laatste zes wedstrijden richten. Deze moeten we allemaal winnen", weet Van Ginkel.

Ook Jeroen Zoet geeft de titelstrijd niet op. "Er zijn nog zes wedstrijden te spelen. Als we die allemaal winnen, dan maken we nog een goede kans", denkt de doelman van PSV.

Het resterende programma van PSV

AZ (uit), Willem II (thuis), Roda JC (uit), Vitesse (thuis), SC Cambuur (thuis), PEC Zwolle (uit).

Het resterende programma van Ajax

PEC Zwolle (Thuis), SC Cambuur (uit), FC Utrecht (thuis), sc Heerenveen (uit), FC Twente (thuis), De Graafschap (uit).

[photo,96659,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen