Janssen wil zich laten zien, Clasie wil belangrijk zijn

21 maart 2016, 18:53

De spelers van het Nederlands hebben zich in aanloop naar de vriendschappelijke interlands tegen Frankrijk (25 maart) en Engeland (29 maart). Vincent Janssen debuteert, net als Timo Letschert, in het keurkorps en is gebrand om zichzelf te manifesteren. "Ik ga mezelf laten zien aan de bondscoach."

Janssen zag zijn twintig eredivisiedoelpunten voor AZ beloond werden met een uitnodiging voor Oranje. "Het belooft een mooie week te worden. Ik heb in ieder geval nu een kans gekregen omdat ik erbij zit. En nu hoop ik het ook te laten zien op de trainingen. We zien het vanzelf of ik ga spelen. Ik ga gewoon lekker mijn ding doen. Ik ga er gewoon van genieten. Ik probeer altijd alles eruit te halen", aldus de topscorer van de Eredivisie.

Ook Jordy Clasie heeft zich weer gemeld bij Oranje. "Het gaat nu weer beginnen. Voor ons is dit een nieuwe start", aldus de middenvelder van Southampton. "We moeten ons focussen op de wedstrijden die komen. Er komen moeilijke wedstrijden aan tegen twee toplanden met veel kwaliteit. En dat terwijl wij de afgelopen jaren weinig hebben laten zien. We moeten in onszelf geloven. Ik hoop belangrijk te zijn, ik zal mijn best doen op de training en er staan als de bondscoach me nodig heeft."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen