Löw zet 'onprofessionele' Kruse uit selectie Duitsland

Ger
21 maart 2016, 16:10

Bondscoach Joachim Löw heeft Max Kruse uit de selectie van Duitsland gezet voor de oefeninterlands tegen Engeland en Italië. De aanvaller heeft zich de afgelopen maanden onmogelijk gemaakt bij VfL Wolfsburg door een aantal incidenten. De voorbije dagen raakte hij opnieuw in opspraak.

De 28-jarige Kruse vierde afgelopen weekend zijn verjaardag in Berlijn. Toen een vrouw daar een foto van hem maakte, pakte hij haar telefoon af en wiste de foto's. Eerder al liet Kruse 75.000 euro in een taxi liggen en kreeg hij bij Wolfsburg kritiek omdat zijn eetgewoonten niet die van een profvoetballer zouden zijn.

"Ik heb vorige week al duidelijk tegen Max gezegd wat ik van hem verwachtte, zowel op het veld als daarbuiten", aldus Löw. "Ik heb graag spelers die zich op voetbal en het EK concentreren, ook tussen de wedstrijden door. Max heeft zich bij herhaling onprofessioneel gedragen. Dat accepteer ik niet."

Kruse, die afgelopen zomer de overstap maakte van Borussia Mönchengladbach naar Wolfsburg, heeft inmiddels zijn excuses gemaakt voor het laatste incident. "Ik heb misschien niet passend gereageerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen