Gehrt klaar met ADO: "Ze betalen mij om niets te doen"

Ger
21 maart 2016, 22:45

Mathias Gehrt heeft het gehad met zijn club ADO Den Haag. De middenvelder krijgt dit seizoen onder trainer Henk Fraser geen speelminuten en zit meer op de reservebank of tribune dan hem lief is. De laatste speelminuten van Gehrt dateren alweer van een jaar geleden.

"Ze betalen mij hier om niets te doen. Ik kijk uit naar de zomer om te vertrekken bij ADO. Hier heb ik geen toekomst", zegt Gehrt in gesprek met Omroep West. "Hoe lang moet ik nog trainen om fit genoeg te zijn? Een jaar?" De Deen kon in de winterstop naar Roda JC, maar dat voorkwam ADO kort voor het sluiten van de transfermarkt. "Ik weet niet waarom ze 'nee' hebben gezegd. Als ze mij naar Roda JC hadden laten gaan dan hadden zij geld kunnen krijgen en ik had kunnen spelen. Dat zou goed zijn voor mij en voor ADO, dus ik snap niet waarom ze het tegenhielden."

"Ik heb aan niemand een hekel en absoluut geen voorkeur", reageert Fraser. "Je moet een langere periode je ding gedaan hebben. Of dat nou wedstrijden zijn of trainingen dat weet iedereen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen