Lindgren verkiest terugkeer naar Zweden boven Groningen

22 maart 2016, 09:36   Bijgewerkt: 22 maart 2016, 10:05

Vijf spelers hebben met FC Groningen gesprekken gevoerd over hun verbintenis van volgend seizoen. Eén daarvan is Rasmus Lindgren, die een eenjarige aanbieding kreeg, maar besloot om daar niet op in te gaan. Lindgren wil graag terugkeren naar zijn geboorteland. 

"Het was een hele moeilijke beslissing, maar in overleg met mijn gezin heb ik besloten om te kijken of er zich nog een ander avontuur aandient. De club heeft mij een prima voorstel gedaan, maar ik zou graag nog een paar jaar in de Zweedse competitie willen spelen. Concrete belangstelling is er echter nog niet. Ik wilde eerst goed nadenken over een langer verblijf bij FC Groningen", aldus Lindgren op de clubwebsite.

Maandagavond werd al bekend dat Groningen De Leeuw een contractvoorstel deed voor twee seizoenen. De clubtopscorer (acht goals) stond in de winterstop open voor een vertrek, maar dat kwam er niet van. Met linksback Lorenzo Burnet voert de club nog gesprekken over het al dan niet verlengen van zijn verbintenis. Aanvaller Dino Islamovic en tweede doelman Peter van der Vlag hebben te horen gekregen dat er voor hen geen plek is in de selectie volgend seizoen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen