België annuleert training, oefenduel op losse schroeven

22 maart 2016, 10:39

Dinsdagmorgen werd Brussel opgeschrikt door aanslagen in de vertrekhal van de luchthaven Zaventem en bij metrostation Maalbeek, waarbij meerdere doden en gewonden vielen. Als reactie daarop is besloten om de training die stond gepland voor vanmiddag af te gelasten.

"We zijn samen met onze gedachten bij de slachtoffers. Voetbal is onbelangrijk vandaag. Training geannuleerd", zo valt te lezen op het officiële Twitteraccount van het Belgische nationale elftal. Verschillende voetballers van de Rode Duivels lieten zich inmiddels uit over de aanslagen in Brussel. "Ik kan niet geloven dat ik deze dingen weer lees", tweette Jan Vertonghen. Ook Adnan Januzaj uitte zijn medeleven: "Vreselijk om te zien wat er gaande is in Brussel."

De Belgische bond overlegt momenteel met de veiligheidsdiensten wat er de komende dagen zal gebeuren. De vraag is of de rest van het trainingsprogramma doorgaan kan vinden, zo meldt Sporza. Er zal ook worden besproken of de oefenwedstrijd tegen Portugal, die gepland staat voor dinsdag 29 maart, zal worden gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen