Aké: "Natuurlijk wil ik bij Chelsea terugkeren"

22 maart 2016, 17:18

Nathan Aké is met achttien interlands één van de dragende krachten bij Jong Oranje, waarmee de 21-jarige verdediger in de interlandbreak tegen Noorwegen (vrijdag 25 maart) en Servië (maandag 28 maart) aantreedt. Voor de verdediger, die door Watford van Chelsea gehuurd wordt, is het uitstapje bij de Nederlandse beloften routine geworden.

"Ik heb veel gespeeld dit seizoen bij Watford, dus ik ging er eerlijk gezegd wel van een plaats in de selectie uit. Echt spannend is het inmiddels dus niet meer, nee", zegt Aké in gesprek met OnsOranje. "Het is wel elke keer weer een eer om te worden opgeroepen."

Bij Watford laat Aké een prima indruk achter. "Het gaat lekker ja", aldus de verdediger, die wellicht na het seizoen terugkeer bij Chelsea. "Ik speel veel en heb echt het idee dat ik me dit jaar goed ontwikkel. Eerst dit seizoen maar eens op een goede manier afmaken en dan kijken we wel weer hoe het er in de zomer voor staat. Natuurlijk wil ik bij Chelsea terugkeren, maar het is op mijn leeftijd wel belangrijk dat ik veel speeltijd krijg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen