Suarez en Neymar wedden om hamburger

23 maart 2016, 13:11

Luis Suarez en Neymar maken deel uit van het gouden trio van FC Barcelona, maar in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) staan de twee tegenover elkaar. Suarez gaat met zijn Uruguay op bezoek bij het Brazilië van Neymar voor een WK-kwalificatieduel. De twee hebben er ook iets op ingezet, namelijk een hamburger.

"We hebben gewed om een hamburger. Degene die verliest, betaalt", zegt Suarez tegen El Mundo Deportivo. De weddenschap is met een knipoog naar de wedstrijd van FC Barcelona tegen SD Eibar, oktober vorig jaar. In dat duel maakte Suarez mede door twee assists van Neymar een hattrick. "Je bent me nu een hamburger verschuldigd", schreef Neymar vervolgens op de wedstrijdbal die Suarez als beloning voor zijn drie goals mocht houden.

"Neymar is een geweldige teamgenoot. We hebben altijd lol, maar degene die wint en degene die verliest zal altijd aanmoedigingen van de ander ontvangen, want boven alles zijn we collega's", aldus Suarez. "We doen allebei ons best voor onze club en geven het maximale voor ons land."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen