Wolfsburg-coach Hecking positief over herstel Dost

23 maart 2016, 18:23

Bas Dost maakte vorige week dinsdag zijn rentree op het trainingsveld van VfL Wolfsburg en liet toen weten dat hij 1 april met rode viltstift gearceerd heeft in zijn agenda. Op deze dag wil hij zijn comeback maken na de vervelende blessure aan zijn middenvoetsbeentje. Zijn coach Dieter Hecking is optimistisch gestemd.

Op 1 april hoopt Dost zijn terugkeer te kunnen maken in de Bundesliga-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen, waartegen hij vorig jaar maar liefst vier keer scoorde in één wedstrijd. Dit duel lijkt haalbaar te zijn, als we Hecking moeten geloven. "Het ziet er goed uit. Nu is het zaak om de belasting steeds verder op te schroeven", sprak de trainer van Wolfsburg woensdagmiddag.

De 26-jarige Dost liep tijdens de winterstop een gebroken middenvoetsbeentje op. Dat was een flinke streep door de rekening voor de spits, die zeven competitiegoals maakte in de eerste seizoenshelft. Mogelijk is de Champions League-kwartfinale tegen Real Madrid (woensdag 6 april) te halen voor de Nederlandse spits, die uit contract loop bij Wolfsburg en vandaag (woensdag) nog benadrukte dat het 'verlengen of weggaan' is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen