Leicester-duo wil ook vlammen bij Engelse ploeg

23 maart 2016, 20:52

In de sensationele ploeg van Leicester City hebben Jamie Vardy en Daniel Drinkwater zich dit seizoen in de nationale selectie van Engeland gevoetbald. Vardy heeft reeds zijn debuut gemaakt voor The Three Lions, Drinkwater is voor de oefeninterlands tegen Duitsland (zaterdag) en Nederland (dinsdag) voor het eerst geselecteerd.

Samen met N'Golo Kante heerst Drinkwater dit seizoen op het middenveld van Leicester, dat aan een ongelofelijke stunt bezig is. Momenteel staan The Foxes namelijk nog vijf punten los in de Premier League. "Er is nog een weg te gaan, maar we komen er in de buurt", aldus Drinkwater. "Mijn concentratie ligt nu eerst even op Engeland. Het feit dat er twee spelers van Leicester zijn opgeroepen zegt iets over hoe goed we het als club doen. Ik krijg de kans om me te laten zien en wil deze natuurlijk pakken."

Vardy, die dit seizoen al goed was voor negentien competitiegoals, lijkt samen met Harry Kane voorin te staan, omdat Wayne Rooney geblesseerd is. "Iedereen is niet voor niets geselecteerd, dat heb je verdiend. Ik moet doorgaan met waar ik mee bezig ben en zo hard mogelijk werken. Het is mooi om een week bij Engeland te zijn, en dat is niet omdat ik de druk bij Leicester wil ontvluchten. Zeker niet, de knop gaat hierna meteen weer om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen