Geen voetbal in veertiende minuut Oranje-Frankrijk

Jw
24 maart 2016, 18:40

De interland tussen het Nederlands elftal en Frankrijk zal morgen één minuut worden stilgelegd. De KNVB heeft daartoe besloten ter nagedachtenis aan de vandaag overleden Johan Cruijff. Door zijn band met het getal veertien zal er in de veertiende minuut geen voetbal gespeeld worden, maar een minuut stilte worden gehouden.

"Cruijff overleed in bijzijn van zijn familie, naar wie onze gedachten op dit moment uitgaan. Het overlijden van Cruijff is een groot verlies voor het Nederlands voetbal en er wordt dan ook op verschillende manieren stilgestaan bij de dood van Cruijff", laat de KNVB in een bericht weten.

"Ook in het amateurvoetbal worden clubs opgeroepen om stil te staan bij het overlijden van Cruijff. Hoe clubs dit doen is voor hen vrij om te bepalen, dit kan bijvoorbeeld door de vlag halfstok te hangen, rouwbanden te dragen of door vooraf of in de 14e minuut stilte in acht te nemen."

Nederland neemt het morgen om 20.45 uur in vriendschappelijk verband op tegen Frankrijk, dat gastheer is van het komende EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen