Debuutheld Van der Heijden krijgt nieuw contract van ADO

Jw
24 maart 2016, 21:17

ADO Den Haag heeft Dennis van der Heijden vastgelegd voor de toekomst. De pas 19-jarige spits, die met twee doelpunten spectaculair debuteerde in de Eredivisie, tekende vandaag een contract voor 3,5 seizoenen bij de Haagse club.

"Na al die jaren keihard werken, is dit contract een droom die uitkomt. Als voetballer wil je succes hebben, en daar kan ik me nu volledig op focussen. Ook omdat ik gestopt ben met school. Ik hoop me bij ADO Den Haag zo snel mogelijk in de basis te spelen", zegt Van der Heijden op de website van ADO Den Haag.

Technisch manager John Metgod is trots op de jonge spits, die zich door zijn debuut al direct tot pubilekslieveling bombardeerde. "Het is altijd goed om iemand vanuit de jeugd door te zien stoten naar het eerste elftal. Dennis heeft dit contract helemaal zelf afgedwongen, onder meer door zijn geweldige debuut tegen Excelsior. Hij is een spits waar ADO Den Haag nog veel plezier van kan beleven."

Van der Heijden maakte als invaller in de wedstrijd tegen Excelsior twee doelpunten, waardoor ADO Den Haag uiteindelijk met 4-2 won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen