Maccabi Tel Aviv toont laatste bewegende beelden Cruijff

25 maart 2016, 12:55

Maccabi Tel Aviv heeft, voor zover bekend, de laatste bewegende beelden van Johan Cruijff op haar officiële website gedeeld. Het Nederlandse voetbalicoon, dat donderdag op 68-jarige leeftijd overleed, was een paar weken geleden op bezoek bij de Israëlische club. Zijn zoon Jordi is daar werkzaam als technisch directeur.

Clubeigenaar Mitch Goldhar condoleert de nabestaanden van Cruijff namens Maccabi Tel Aviv. "De vader van Jordi kwam vaak bij ons langs in Israël. Dat deed hij een paar weken geleden nog. Hij was onderdeel van onze familie en deelde altijd zijn kennis. Hij is een van de grootste spelers die deze wereld gekend heeft en was een goed persoon, die erg trots was op zijn zoon Jordi en diens prestaties bij Maccabi Tel Aviv. We hebben een vriend verloren."

Peter Bosz, die Vitesse afgelopen winter voor Maccabi Tel Aviv verruilde, komt ook aan het woord. "Mijn gedachten zijn bij Jordi en de rest van de familie. Johan Cruijff was niet alleen een vader in hun familie, maar ook een vaderfiguur in het Nederlandse voetbal. Johan was en is nog steeds de grootste Nederlandse voetballer ooit. Hij had altijd speciale ideeën over voetbal. Ik heb veel van hem geleerd en voel me vereerd dat ik onlangs een week met hem mocht doorbrengen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen