Vreman jaar langer voor de groep bij De Graafschap

25 maart 2016, 15:07   Bijgewerkt: 26 maart 2016, 14:00

De Graafschap heeft veel vertrouwen in Jan Vreman en heeft de samenwerking met de coach daarom voor één seizoen verlengd. Naast de hoofdtrainer hebben ook zijn assistenten Richard Roelofsen en Dennis te Braak en keeperstrainer Edwin Susebeek hun verbintenis op de Vijverberg verlengd. Dat melden de Superboeren op de officiële clubwebsite.

"We zijn heel tevreden over Jan Vreman en zijn team", zegt de dik tevreden manager voetbalzaken Peter Hofstede over het nieuwe contract voor de oefenmeester en zijn staf. "Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat het stadion weer vol zit, dat de sfeer fantastisch is en dat De Graafschap weer volop leeft. Hoe de competitie ook afloopt, met deze staf gaan we ook het komende seizoen in", aldus Hofstede.

Vreman is op zijn beurt ook zeer content met de verlengde samenwerking. "We hebben in alle rust aan de ontwikkeling van het team kunnen werken. De club heeft ons de tijd en de ruimte gegeven om te doen wat wij voor ogen hadden. Daar spreekt vertrouwen uit", vindt de trainer.

Met nog zes speelronden te gaan is De Graafschap de nummer zeventien in de Eredivisie. De voorsprong op rode lantaarndrager SC Cambuur is slechts één puntje, waardoor de degradatiekraker tussen beide ploegen van volgende week zaterdag cruciaal kan zijn. Dit duel wordt in Doetinchem afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen