Löw is op zijn hoede voor Vardy: "Extreem gevaarlijk"

25 maart 2016, 17:23

Jamie Vardy is dit seizoen een sensatie in de Engelse Premier League en mogelijk start de spits van Leicester City zaterdagavond in de basis bij Engeland, dat dan een oefeninterland speelt tegen Duitsland. Bondscoach Joachim Löw is op zijn hoede voor de aanvaller.

De Duitsers spelen deze week twee pittige duels, want drie dagen na de confrontatie met Engeland wacht de wedstrijd tegen Italië. "Beide duels hebben een grote betekenis, beide ploegen hebben ook de kwaliteiten om op het EK een beslissende rol te spelen. Deze wedstrijden leveren belangrijke informatie op die de voorbereiding op het EK kunnen beïnvloeden", sprak Löw op de persconferentie.

Löw vreest het gevaar van Vardy, zo liet hij weten. "We hebben ons de laatste dagen uitvoerig beziggehouden met Engeland en ook Jamie Vardy geanalyseerd. Hij heeft een ongelooflijk drang naar het doel en is snel. Ik heb zelden een speler gezien die zo graag de ruimte zoekt. Daar waar hij de defensie het meest pijn kan doen, daar gaat hij. Hij is een spits die extreem gevaarlijk is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen