Sneijder maakt zich zorgen: "Kwartje moet snel vallen"

26 maart 2016, 10:18   Bijgewerkt: 26 maart 2016, 12:45

Nee, het was vrijdag in Amsterdam absoluut niet de avond van Wesley Sneijder. De middenvelder, die als aanvoerder begon aan de interland tegen Frankrijk, viel tien minuten voor rust al geblesseerd uit bij Oranje, dat met 2-3 verloor van Frankrijk. De spelmaker beseft dat Nederland een zeer moeizame periode doormaakt.

"We zijn nog lang niet zover als dat we willen. Richting de kwalificatie hebben we daar nog enige tijd voor, maar het kwartje moet wel snel vallen. Iedereen moet daarin mee", zei de geblesseerde middenvelder tegen de NOS. Hij viel tegen Les Blues uit met een liesblessure. "Het is vervelend, omdat ik tweeënhalf jaar niet geblesseerd ben geweest. Misschien zijn het de spanningen van de afgelopen weken die mee hebben gespeeld? Ik kom uit Turkije en daar zijn een aantal dingen gebeurd die je bezighouden. Dat zou een reden kunnen zijn, ik weet het niet."

Oranje slaagde er dus niet in om Johan Cruijff een groots afscheid te geven. "Vanwege Johan Cruijff was dit een bijzondere avond, maar ik denk niet dat het verlamt. Dat mogen we ook niet als excuus gebruiken. We moeten onze taken op het veld nakomen en dat hebben we niet gedaan", zag hij.

Dinsdag speelt Oranje in en tegen Engeland. Sneijder laat die wedstrijd aan zich voorbijgaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen