Janmaat positief: "Hebben manager van topkwaliteit"

28 maart 2016, 13:05

Newcastle United staat drie punten onder de rode streep in de Premier League, maar Daryl Janmaat heeft de hoop op een goede afloop nog niet opgegeven. De Nederlandse verdediger heeft vertrouwen in manager Rafael Benitez, die eerder deze maand op St. James' Park werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Steve McClaren.

"We hebben een manager van topkwaliteit. We moeten er geloof in hebben dat hij ons kan behouden voor de Premier League", zegt Janmaat tegen The Chronicle. "Hij heeft een positief effect. De organisatie is er, gezien de manier waarop we tegen Leicester City en Sunderland hebben gespeeld. Dat moeten we blijven doen."  Newcastle verloor wel met 1-0 bij Leicester en speelde tegen aartsrivaal en degradatieconcurrent Sunderland 1-1.

"We moeten omhoog blijven kijken", vervolgt Janmaat. "We hebben het gevoel dat we in de Premier League kunnen blijven, maar we weten wel dat we daarvoor meer overwinningen nodig hebben. De fans lijken er ook in te geloven, dat is heel belangrijk. Zij worden vitaal voor ons in de komende twee maanden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen