Depay: "Letschert en Janssen brengen het niveau omhoog"

29 maart 2016, 13:39

Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond op Wembley tegen het nationale team van Engeland. Met Timo Letschert en Vincent Janssen kent de selectie nieuwe gezichten die vanuit de Eredivisie aan het grote werk mogen ruiken. Memphis Depay is positief over hun inbreng tot nu toe.

"Ik houd niet alles meer in de gaten wat er in de Eredivisie gebeurt. Maar die jongens doen het hartstikke goed en ik ben blij voor ze. Ze halen het niveau tijdens de trainingen omhoog", aldus Depay, wiens contract met Manchester United dinsdagochtend uitlekte, in gesprek met VoetbalInside.

"Hoe lang het duurt voordat we weer op topniveau zitten, dat weet niemand. Wat ik wel weet, is dat we bouwen aan een nieuw team. We kijken er naar uit om weer een Nederlands elftal te vormen dat knalt met z'n allen en goed voetbal speelt. Daar zijn we druk mee bezig. Als de kwalificatiereeks voor het WK begint, moeten we er in elk geval staan."

Daar sluit Ibrahim Afellay zich bij aan. "We moeten onszelf klaarstomen voor de WK-kwalificatieduels door keihard te werken. Daar horen goede resultaten bij. Het grootste verschil in de huidige selectie is dat die veel jonger is geworden. Dat maakt het lastig om aan te geven waar we precies staan. De wedstrijd tegen Frankrijk kende in elk geval twee gezichten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen