Preview: The Three Lions horen er weer bij

29 maart 2016, 19:27

Het Nederlands elftal treft vanavond een elftal in opkomst. De manschappen van bondscoach Danny Blind nemen het op Wembley op tegen Engeland. Waar Oranje komende zomer voor de buis zit tijdens Euro 2016, daar gelden The Three Lions als een outsider voor de winst van het eindtoernooi in Frankrijk. Na jaren in de schaduw van de echte toplanden te hebben gestaan, telt Engeland weer mee.

Dat Engeland serieus genomen moet worden op het EK blijkt ook uit de kwalificatiecyclus voor het evenement. Het land leed in de voorronde geen enkel puntenverlies. En dat voor een land dat op het afgelopen WK de poulefase niet overleefde en zich zelfs niet wist te kwalificeren voor het Europees kampioenschap van 2008 in Zwitserland en Oostenrijk. Na in 1996 halvefinalist te zijn geweest op het EK in eigen land, kwam Engeland nooit meer voorbij de kwartfinales van een groot toernooi.

Engeland – Nederland begint vanavond om 21.00 uur en uiteraard houdt FCUpdate.nl je weer op de hoogte met een live tekstverslag. Wat verwacht jij van het duel? Laat het hieronder weten met je Facebook-account!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen