Rode Duivels niet opgewassen tegen Portugal

Ger
29 maart 2016, 23:48

België heeft de beladen oefeninterland tegen Portugal met 2-1 verloren. Na de eerste helft keken de Rode Duivels al tegen een 2-0 achterstand aan. Na de pauze scoorden de Belgen tegen via Romelu Lukaku.

Het vriendschappelijke treffen zou aanvankelijk worden afgewerkt in Brussel. Vanwege de aanslagen in de Belgische hoofdstad werd de wedstrijd verplaatst naar het Portugese Leiria, waar voor het eerste fluitsignaal een passende minuut stilte in acht werd genomen. Tegen het door blessures verzwakte België vond de thuisploeg in de twintigste minuut voor de eerste keer de roos. Nani haalde de trekker over. Vijf minuten voor de pauze verdubbelde sterspeler Cristiano Ronaldo de voorsprong. Na ruim een uur deed Lukaku op aangeven van zijn jongere broer Jordan met een rake kopbal iets terug.

Zweden wist in Solna, ondanks de terugkeer van Zlatan Ibrahimovic, niet te winnen van Tsjechië: 1-1. De Scandinaviërs, tegenstander van Nederland in de WK-kwalificatie, kwamen binnen een kwartier op voorsprong door oud-PSV'er Marcus Berg. De Tsjechen, die Oranje mede de weg versperden naar het EK, kwamen snel op gelijke hoogte door Matej Vydra. Het duel stond onder leiding van de Nederlandse arbiter Bas Nijhuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen