Rooney wil binnen tien dagen weer voluit trainen

30 maart 2016, 22:49

Wayne Rooney is al een tijdje de aanvoerder van de nationale ploeg van Engeland, maar denkt niet dat een basisplaats op het EK 2016 een garantie voor hem is. De aanvaller van Manchester United ligt al geruime tijd uit de roulatie met een knieblessure en zag zijn vervangers het de laatste periode uitstekend doen.

Rooney ziet Harry Kane en Jamie Vardy dit seizoen excelleren bij respectievelijk Tottenham Hotspur en Leicester City en zag beide spelers ook tot scoren komen in de interlandbreak. Vardy trof doel tegen Duitsland (2-3 winst) en Nederland (1-2 verlies), Kane was alleen trefzeker tegen de Duitsers. "Ik ga niet automatisch uit van een basisplaats bij Engeland", sprak Rooney bij ITV.

"Natuurlijk wil je altijd spelen. We hebben veel kwaliteit, waardoor het mooi is om deel uit te maken van de selectie. Ik kan niet wachten tot ik weer fit ben", aldus Rooney. "Ik geloof in onze kansen op het EK, hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen. Als alles volgens plan verloopt, dan kan ik binnen tien dagen weer voluit trainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen