De Roon over interesse Napoli: "Heb niemand gesproken"

31 maart 2016, 16:42

Marten de Roon maakte afgelopen zomer de overstap van sc Heerenveen naar Atalanta Bergamo. In de Serie A heeft de middenvelder zich razendsnel ontwikkeld en dat is ook in de top van de competitie niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Napoli vorige week een 'morele optie' op de controleur bedongen, waardoor hij mogelijk de stap naar Napels gaat maken. Hij zegt echter dat hij nog niet met iemand van die club heeft gesproken.

De optie van Napoli op De Roon houdt in dat de club op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen rondom de speler. Op het moment dat er een bod op hem wordt uitgebracht, krijgt Napoli daarvan bericht. Dat biedt ze de mogelijkheid dat bod te evenaren of te overtreffen. Een transfer is momenteel echter nog niet aan de orde. "Ik heb nog niet met iemand van Napoli gesproken", stelt hij in de Corriere dello Sport.

De 25-jarige is blij met de interesse van de topclub, zo geeft hij aan. "Het is mooi om te zien dat mensen positief zijn over je werk. Ik heb in de kranten gelezen van de interesse van Napoli en vrienden hebben met berichtjes gestuurd. Natuurlijk willen alle spelers stappen maken en Napoli is een geweldige club. Momenteel zit ik echter op mijn plek bij Atalanta, waar ik nog veel kan leren. Het is het beste voor me om nog een seizoen te blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen