Narsingh krabbelt op: "Grote spelers hebben penalty gemist"

5 april 2016, 13:51

Luciano Narsingh was de gebeten hond na de Champions League-uitschakeling van PSV, omdat hij tegen Atlético Madrid de cruciale strafschop miste. Deze week kon hij weer juichen, omdat hij in het shirt van Oranje de winnende goal maakte tegen Engeland. Hij beseft hoe snel een situatie kan veranderen in de voetballerij.

Narsingh schoof op aangeven van Vincent Janssen de winnende binnen op Wembley. "Het was even lekker", geeft de aanvaller toe bij Omroep Brabant. "Ik werd weer opgeroepen na hard werken en dan is het mooi dat ik de laatste interland kon invallen en dat kon bekronen met een doelpunt."

Het missen van de strafschop in de Champions League hakte erin bij Narsingh. "Dat is moeilijk, maar ik heb veel steun gehad", zegt de aanvaller, die onder meer bericht kreeg van Ruud van Nistelrooy. "Daarin stond dat er zelfs grote voetballers penalty's hebben gemist en dat het belangrijk is hoe je het oppakt en dat je hard moet blijven werken. Dat heb ik gedaan en ik ben blij dat dat deze week positief is uitgevallen."

De oud-speler van sc Heerenveen weet nog niet wat hij na dit seizoen gaat doen. "Ik hoop dat we kampioen worden en dan gaan we kijken wat het beste is voor mij en de club. Ik ben nu eerlijk gezegd nog niet bezig met de toekomst. Alles is mogelijk. Maar ik heb het naar mijn zin hier. Wie weet blijf ik wel."      

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen