PSV kent geen ideale aanloop naar uitduel met AZ

1 april 2016, 09:46

PSV beleeft geen ideale voorbereiding op de lastige uitwedstrijd tegen AZ, die komende zaterdag op het programma staat. De Eindhovenaren kunnen zich geen puntenverlies veroorloven in Alkmaar, omdat koploper Ajax dan uit het zicht dreigt te raken. Daarom baalt coach Phillip Cocu van de voorbereiding.

Cocu zag Andrés Guardado, Hector Moreno (beiden Mexico) en Santiago Arias (Colombia) in aanloop naar AZ-uit pas op donderdagavond terugkomen in Nederland. "Het is jammer dat Guardado, Moreno en Arias zo laat terug zijn, dat we maar één dag hebben om ons met de hele groep voor te bereiden op het duel met AZ. Dat had ik graag anders gezien", zegt Cocu in De Telegraaf. De coach had ook weinig tijd om de zure 0-2 nederlaag tegen Ajax bespreken, aangezien veel spelers interlandverplichtingen hadden.

Jürgen Locadia ontbreekt wegens een enkelblessure in Alkmaar en bovendien is Jetro Willems een vraagteken. Hij kampt niet alleen met griep, maar heeft ook wat kleerscheuren overgehouden aan de oefeninterland van Oranje tegen Engeland (1-2 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen