Lens kan comeback maken: "Blij om terug te zijn"

1 april 2016, 13:32

Op 2 februari kwam Jeremain Lens voor de laatste keer in actie kwam voor Sunderland, in de met 0-1 verloren thuiswedstrijd tegen Manchester City. De Nederlandse aanvaller stond sindsdien buitenspel wegens een blessure, maar heeft nu zijn comeback weer in het zicht. De 28-jarige Oranje-international hoopt zaterdag tegen West Bromwich Albion weer speelminuten te maken.

Lens maakte afgelopen week de negentig minuten vol in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Middlesbrough en denkt er weer helemaal klaar voor te zijn. "Ik ben nu weer twee weken in training en ben blij dat ik weer terug ben. Het duel met West Brom is zeer belangrijk, we hebben de punten hard nodig. Ik denk dat het wel goed komt, met twee thuiswedstrijden in het vooruitzicht."

De Nederlander ziet een stijgende lijn bij Sunderland. "In het eerste duel met West Brom waren we ongelukkig, maar ik heb er vertrouwen in dat we nu gaan winnen. We hebben ons de afgelopen maanden sterk ontwikkeld. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan een mooie overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen