NEC-arts helpt Cillessen: "Ze gunnen ons de titel"

2 april 2016, 10:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen kan zondag tegen PEC Zwolle gewoon spelen bij Ajax en dat terwijl hij afgelopen week bij Oranje zijn neus brak op een training. De doelman heeft, om fit te worden, hulp gehad van een KNO-arts van NEC. "Mijn oude cluppie NEC gunt ons de titel wel", lacht de sluitpost van de koploper bij De Telegraaf.

NEC-clubarts Sjoerd-Jan de Vries is een gespecialiseerd KNO-arts. "Sjoerd-Jan is één van de betere KNO-artsen van Nederland. Hij heeft mijn neus redelijk rechtgezet, zonder dat ik het in eerste instantie in de gaten had. En hij komt mijn neus dadelijk (vrijdag, red.) ook nog even bekijken", aldus Cillessen.

Afgelopen zondag werd de keeper op de training hard geraakt door Klaas-Jan Huntelaar. "Hij raakte me bovenop mijn neus, waardoor er wondjes opensprongen. En ik had direct enorme hoofdpijn. Toen ik op de massagebank lag, had ik stiekem nog de hoop dat Wembley mogelijk was. Maar het werd door alle pijn snel duidelijk dat ik die wedstrijd niet zou halen. Dus heb ik de knop omgezet naar PEC Zwolle."

Cillessen, die zondag met een masker onder lat zal staan, is klaar voor het duel met PEC. "Ik kan volle bak keepen. En de dokter zei vorige keer al: als je je neus weer breekt, zetten we hem gewoon weer recht. Al moet ik dat nu maar even afkloppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen