Chelsea drukt waardeloos Aston Villa verder in de zorgen

2 april 2016, 15:47

Aston Villa speelt al 23 seizoenen onafgebroken in de Premier League, maar aan die fraaie reeks lijkt spoedig een einde te komen. De hekkensluiter staat roemloos onderaan en heeft zaterdagmiddag voor de zevende keer op rij een nederlaag geleden. Het Chelsea van Guus Hiddink zegevierde met speels gemak op Villa Park: 0-4. De thuisploeg eindigde het duel bovendien met tien man.

Met nog zes competitieduels te gaan heeft Aston Villa geen wonder, maar een regelrechte Houdini-act nodig om het vege lijf te redden. Het heeft als nummer laatst twaalf punten minder dan Norwich City, dat op de veilige zeventiende plaats staat. Bovendien hebben Newcastle United (negen) en Sunderland (tien) ook meer punten dan Aston Villa.

Na de rust scoorde Chelsea nog twee keer, beide goals werden gemaakt door Pedro Rodriguez. Daarmee was de gifbeker nog niet leeg voor Aston Villa, dat het duel ook nog met tien man eindigde. Alan Hutton kreeg in een tijdsbestek van zes minuten namelijk twee keer geel en kon dus voortijdig douchen. Voor Aston Villa, waar Leandro Bacuna inviel, blijft het troosteloze seizoen dus nog voortduren. Voor de club, die enkele dagen geleden afscheid nam van coach Rémi Garde, zullen de laatste wedstrijden waarschijnlijk voelen als een afscheidstoernee.

Hiddink zal daar maling aan hebben, want hij is door de zege na veertien competitieduels nog altijd ongeslagen met Chelsea (zes zeges en acht remises).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen