Hiddink nog altijd ongeslagen: "Dat is niet belangrijk"

2 april 2016, 16:43

Toen Guus Hiddink arriveerde bij Chelsea stond de club er slecht voor, maar de Nederlandse interim-coach heeft de Londense grootmacht inmiddels behoorlijk uit het slop getrokken. Zaterdagmiddag boekte Chelsea een klinkende 0-4 zege bij Aston Villa, waardoor Hiddink na veertien duels nog altijd ongeslagen is.

Een mooie statistiek voor de gelouterde coach, maar het doet hem weinig. "Dat is niet belangrijk voor mij. Ik wil graag talenten aan het grote werk laten ruiken en dat betekent automatisch dat het risico groter is dat we een keer verliezen. Als we spelen zoals vandaag, dan blijven we echter resultaten behalen en kunnen we ons misschien nog plaatsen voor Europees voetbal", was de eerste reactie van de coach in de Engelse media.

Bij Chelsea maakte Alexandre Pato eindelijk zijn debuut en hij was direct trefzeker voor de club. De Braziliaan verzilverde in de eerste helft een penalty. "Het is goed om te zien dat hij zijn eerste stappen aan het maken is. Hij was niet fit toen hij hier kwam en we zijn blij dat hij nu zijn eerste doelpunt gemaakt heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen