Atlético Madrid herpakt zich met ruime zege

2 april 2016, 20:04

Atlético Madrid heeft zich goed hersteld van de nederlaag bij Sporting Gijón van twee weken geleden, voor de interlandperiode. De ploeg van coach Diego Simeone won zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderon met 5-1 van Real Betis Sevilla.

Fernando Torres bracht Atlético in de 37ste minuut op voorsprong. Het kind van de club ontsnapte na een pass van Koke uit de rug van de Betis-verdedigers en faalde niet in de afwerking. Antoine Griezmann verdubbelde vijf minuten later de marge voor Atlético. De Franse spits scoorde met een lob vanaf de rand van het penaltygebied, waarop Betis-keeper Adan zich volledig verkeek.

In de tweede helft ging ook Atlético-keeper Jan Oblak in de fout, waarvan Ruben Castro profiteerde. Zijn goal in de 79ste minuut was de 3-1, aangezien Juanfran een kwartier eerder al voor de 3-0 had getekend. Griezmann was in de 81ste minuut verantwoordelijk voor de 4-1, in de slotminuut bepaalde invaller Thomas Partey de eindscore op 5-1.

Door de winst komt Atlético op zeventig punten. Daarmee staat het tweede in La Liga, op zes punten van koploper FC Barcelona. De Catalanen spelen later op de avond nog thuis tegen aartsrivaal Real Madrid, dat derde staat met 66 punten. El Clásico staat ook in het teken van de vorige week donderdag overleden Johan Cruijff.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen