Tottenham speelt gelijk op bezoek bij Liverpool

2 april 2016, 20:46

Tottenham Hotspur dreigt verder achterop te raken bij koploper Leicester City in de titelstrijd in de Engelse Premier League. De ploeg van manager Mauricio Pochettino bleef zaterdag op Anfield in de uitwedstrijd tegen Liverpool steken op een 1-1 gelijkspel. Harry Kane redde na rust het punt voor The Spurs.

Met het behaalde punt verkleint Tottenham de achterstand op Leicester City tot vier punten, maar de lijstaanvoerder speelt zondag nog thuis tegen het Southampton van manager Ronald Koeman. Tottenham heeft een marge van vier punten naar nummer drie Arsenal, maar die club heeft nog een duel tegoed. Arsenal won eerder op de dag met 4-0 van Watford FC. Liverpool blijft de nummer negen van de Premier League, met één punt meer dan Chelsea.

Na 45 minuten was het nog 0-0 bij Liverpool - Tottenham, maar beide ploegen kregen zeker wel kansen. De betere mogelijkheden waren voor de thuisclub, waarvan de beste zeven minuten voor de rust was via Daniel Sturridge. De aanvaller van Liverpool mocht alleen af op Tottenham-keeper Hugo Lloris, die Michel Vorm op de bank hield, maar had geen succes in de afwerking. De Franse doelman kwam als winnaar uit de strijd in de één-tegen-één-situatie.

Zes minuten na de pauze was het wel raak voor Liverpool. Philippe Coutinho opende de score met een laag schot na een één-tweetje met Sturridge. Harry Kane bepaalde twaalf minuten later de eindscore op 1-1. De goalgetter draaide zich weg bij zijn tegenstander en schoot vervolgens raak in de verre hoek. Gezien het spelbeeld was het gelijkspel een terecht resultaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen