Graafschap en Cambuur hebben weinig aan terecht gelijkspel

2 april 2016, 21:15

De degradatiekraker tussen De Graafschap en Cambuur is geëindigd in 2-2. Het spel was niet hoogstaand, maar de wedstrijd was allesbehalve saai.

Ondanks dat er weinig goed voetbal te zien was, gebeurde er wel van alles. De halve Vijverberg ontplofte al snel op het moment dat Nathaniel Will neerging in het strafschopgebied. Pol van Boekel wuifde het weg, en dat was de juiste beslissing tot woede op de tribune.

Maar even later gebeurde bijna het identieke aan de andere kant. Calvin Mac-Intosch, die als verdediger graag mee komt bij vrije trappen en corners, won sterk het luchtduel en knikte net als Vermeij tegendraads binnen: 1-1. Cambuur kreeg zichtbaar vertrouwen terug en werd steeds beter. Er ontstond meer ruimte, waar Martijn Barto een enkele keer handig gebruik van maakte.

Lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong in Doetinchem. Zeinstra verkeek zich volledig op een voorzet en leek te schrikken van een teamgenoot, waarna de doelman de bal ineens losliet. Aanvoerder Ted van de Pavert kon de Superboeren vervolgens van dichtbij op 2-2 brengen.

In de slotfase veroorzaakte de thuisploeg nog wel wat gevaar en werd de defensie van Cambuur zichtbaar nerveus. Het bleef echter terecht bij een gelijkspel. Cambuur is nog steeds hekkensluiter, met een punt achterstand op De Graafschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen