Ten Hag enthousiast, Stegeman zag moeilijke wedstrijd

2 april 2016, 23:34

FC Utrecht-coach Erik ten Hag was na de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo enthousiast over het vertoonde spel. De ontmoeting tussen de subtoppers in het Polman Stadion eindigde in een 1-1 gelijkspel.

"Het was een geweldige wedstrijd", vertelt Ten Hag op de clubwebsite. "Het voetbal was van heel hoog niveau. Niet dat naïeve Nederlandse voetbal. Er werd tactisch goed gespeeld. Wij waren de bovenliggende partij. We hebben de wedstrijd gecontroleerd en in delen van de wedstrijd gedomineerd. Er waren twee momenten van onachtzaamheid. Daar hebben we de ploeg ook op gewezen. Maar we gaan terug naar Utrecht in de wetenschap dat we uitstekend hebben gespeeld en met een punt."

Heracles-coach John Stegeman sprak van een moeilijke wedstrijd voor zijn elftal. "Wij hebben gedisciplineerd verdedigd, al hadden wij wat moeite om druk op de bal te krijgen", zegt de oefenmeester op de website van zijn club. "In de eerste helft hebben wij de beste kansen gekregen. Na de 1-1 kregen wij het moeilijker. Toch hebben wij op een volwassen manier een punt gepakt tegen een sterke tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen