Internazionale met negen man onderuit tegen Torino

3 april 2016, 22:45

Internazionale is zondagavond voor eigen publiek pijnlijk onderuitgegaan tegen Torino. De club uit Milaan verloor na twee rode kaarten met 1-2.

Inter kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een benutte strafschop van Mauro Icardi. Op dat moment leek er ook niets aan de hand voor de nummer vijf van de ranglijst. Totdat tien minuten na rust Torino op gelijke hoogte kwam dankzij Cristian Molinaro en Miranda twee minuten later met een tweede gele kaart moest vertrekken.

In de slotfase werd het leed voor Inter nog groter. Yuto Nagatomo haalde in het strafschopgebied een doorgebroken speler neer en mocht met een directe rode kaart de kleedkamer opzoeken. Andrea Belotti benutte de gegeven strafschop en stelde daarmee de zege veilig voor Torino.

Door de nederlaag is de achterstand van Inter op nummer vier Fiorentina een punt. Nummer zes AC Milan volgt op zes punten van Internazionale. Torino staat in de brede middenmoot met 36 punten. Drie andere clubs hebben hetzelfde aantal punten, maar een minder doelsaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen