Fraser: "Het kwam hard aan, maar ben geen wegloper"

6 april 2016, 08:57

De toekomst van ADO Den Haag zag er op financieel gebied rooskleurig uit, toen de Chinese investeerder Hui Wang zich meldde in het Kyocera Stadion. Maar na meer dan aan half jaar onder het bewind van de veelbesproken clubeigenaar, gaat het meer over de financiële beperkingen dan over de mogelijkheden. Voor coach Henk Fraser is dat natuurlijk zeer vervelend.

Fraser staat nog tot medio 2017 onder contract in Den Haag en het Algemeen Dagblad vroeg hem door alle perikelen of hij nog genoeg perspectief ziet bij ADO. "De maatregelen zijn voor iedereen hard aangekomen, maar ik ben geen wegloper. Twijfels om mijn contract in te leveren na dit seizoen, heb ik nu niet. Maar ik ga de dingen straks wel op een rijtje zetten en goed nadenken", geeft de oud-verdediger aan.

ADO Den Haag wachtte ondanks meerdere betalingsdeadlines heel lang op 3,7 miljoen euro en kreeg afgelopen week slechts 2 miljoen euro van het beloofde bedrag. Daardoor is er financieel gezien weinig mogelijk om de gelederen te versterken. "Al die opmerkingen over een derde plek, Europees voetbal, ik heb me daar vreselijk aan gestoord. Feitelijk zijn daar de supporters mee misleid. De club moet zich straks nadrukkelijker uiten over een doelstelling. Heb je de elfde begroting van Nederland, dan kun je niet verlangen dat we even de play-offs gaan halen", aldus Fraser.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen