Klopp wars van sentimenten bij terugkeer in Dortmund

6 april 2016, 21:50

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Liverpool in de Europa League heeft voor Jürgen Klopp een bijzondere lading. De Duitse coach was tussen 2008 en 2015 de hoofdtrainer van de ploeg uit Dortmund, maar staat sinds oktober 2015 aan het roer bij Liverpool. Op de persconferentie bleef de Duitser echter koel onder alle sentimenten.

"Wat ik verwacht van de ontvangst? Niets. Niemand hoeft te juichen omdat ik hier weer ben, dat heb ik niet nodig", zei de excentrieke coach op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. "We hebben vroeger in de jeugd toch ook allemaal tegen elkaars vrienden gespeeld? Dat was toen ook geen probleem en nu ook niet, in mijn ogen. Ik bereid mijn team gewoon voor op de wedstrijd, daarom ben ik hier. En het is beter om hier te zijn dan in bijvoorbeeld Noord-Korea", zei hij met een knipoog.

Volgens Klopp is de nummer twee van de Bundesliga de favoriet voor het tweeluik. "Dortmund is de favoriet, want zij spelen een stabieler seizoen en hebben de kans om drie prijzen te pakken. Maar wij strijden nog maar om één prijs en willen laten zien wat we kunnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen