De Ridder is hard: "Cambuur is arrogant geworden"

6 april 2016, 22:24

Daniël de Ridder beleefde afgelopen seizoen een prima jaar bij SC Cambuur, maar omdat beide partijen bij de contractonderhandelingen niet tot een akkoord kwamen vertrok hij al na één seizoen. Volgens de aanvaller, die nog altijd zonder club zit, heeft zijn oude werkgever fouten gemaakt op de transfermarkt.

De Ridder stelt dat hij bij Cambuur wilde blijven, maar dat de club hem niet wilde houden. "De club is in mijn ogen misschien wel wat arrogant geworden", stelt de ervaren buitenspeler in gesprek met VI. "Met de selectie van vorig seizoen waren ze ook dit jaar gewoon in de Eredivisie gebleven. Maar zij dachten: wij zijn Cambuur, we halen wel een nieuwe Daniël de Ridder. Je kunt niet elk jaar met alleen mooie woorden een Eredivisie-selectie samenstellen."

Volgens De Ridder voelden meer spelers zich niet goed behandeld door Cambuur. "Ik ben niet de enige. Wout Droste en Mohamed El Makrini wilden ook wat meer waardering. De club heeft zichzelf behoorlijk overschat en betaalt nu de rekening. Dat is zonde, ik gun ze het beste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen