Pellegrini blijft rustig: "Wedstrijd van 180 minuten"

6 april 2016, 23:56

In de Premier League speelt Manchester City dit seizoen een redelijk anonieme rol, maar in de Champions League doet de ploeg des te meer van zich spreken. De Engelse club kwalificeerde zich dit seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis voor de kwartfinales van de Champions League en mogelijk gaat het zelfs de halve finale bereiken. In het heenduel speelde het vanavond namelijk met 2-2 gelijk tegen Paris Saint-Germain, al weigert coach Manuel Pellegrini al de polonaise te lopen.

De 2-2 is, vanwege de uitgoals, uiteraard een prima resultaat voor The Citizens. "Vanavond hebben we een goed resultaat behaald", beseft Pellegrini op de clubsite. "We gaan proberen het thuis af te maken, maar we spelen tegen een goed team." De Chileen maakt zich nog geen illusies. "Ik zeg altijd tegen mijn spelers dat het een duel is van 180 minuten. We zullen in de return intelligent moeten spelen."

Woensdagavond speelde de Engelse club een prima wedstrijd in Parijs. "We begonnen goed aan het duel", zag Pellegrini. "Vanaf de eerste minuut gingen we op zoek naar goals omdat wij nooit op een gelijkspelletje spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen