Pröpper vindt commotie om 'vakantie' maar overdreven

7 april 2016, 16:46

PSV-middenvelder Davy Pröpper stelde zijn broer Robin Pröpper een vakantie naar keuze in het vooruitzicht als hij in de laatste speelronde van de Eredivisie met De Graafschap zou winnen van Ajax. Die opmerking leidde echter tot commotie, iets wat Davy Pröpper maar overdreven vindt.

"Volgens mij is er iemand naar de KNVB gegaan met de vraag of het wel mocht. Ik vind het een beetje overdreven, het slaat negens op. Ik heb daar wel om gelachen, ja", aldus Davy Pröpper bij FOX Sports. In de titelrace heeft PSV momenteel een achterstand van twee punten op koploper Ajax. "Ik heb ook tegen Robin gezegd dat ik hoop dat Ajax eerder punten laat liggen, niet op de laatste speeldag. Maar als het zover is, dan moet ie wel zijn best doen", besluit de PSV'er dollend.

De KNVB was niet blij met de belofte in de familie Pröpper. "Volgens het reglement mag het niet. Je mag geen aanmoedigingspremie geven", zei een woordvoerder van de nationale voetbalbond woensdag tegen Omroep Gelderland. "We zullen dat bij PSV aangeven. Maar ik heb het idee dat het een verhaal is met een knipoog."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen