Loepzuivere EL-hattrick lonkt voor Sevilla en Emery

8 april 2016, 10:01

Het is ongelofelijk hoe Sevilla de afgelopen jaren haar status als 'cupfighters' waarmaakt. De brigade van coach Unai Emery staat dankzij een 1-2 overwinning bij Athletic Bilbao met één been in de halve finales van de Europa League, het toernooi dat de vorige twee seizoenen gewonnen werd door de Andalusiërs.

Door goals van Thimothee Kolodzieczak en Iborra zit Sevilla op rozen, waardoor er voorzichtig een hattrick aan Europa League-titels aan de horizon gloort voor de titelverdediger. "Hier ben ik zeer blij mee", sprak Emery na afloop van het duel in Bilbao. "We gingen vol voor de winst en dat is ons gelukt. Het ging gelijk op, waardoor de zege veel voldoening geeft. Toch moeten we voorzichtig blijven: de volgende negentig minuten worden weer zwaar. Het blijft fifty-fifty", denkt de trainer van Sevilla.

In de Primera División staat Sevilla momenteel op plaats zeven. Zo sterk als de Andalusische formatie is in de EL, zo sterk is het niet in La Liga. "We moeten ook ons topniveau halen in de competitie", vindt Emery.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen