Fraser geeft jacht op deelname aan play-offs niet op

8 april 2016, 13:22

Als er met het oog op de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht geen gekke dingen meer gebeuren, dan gaat de play-offs om Europees voetbal dit seizoen tussen de nummers vijf tot en met acht. ADO Den Haag heeft een achterstand van zes punten op de nummer acht, toch geeft coach Henk Fraser de jacht op een Europees ticket nog niet op.

"Zo lang het in theorie nog mogelijk is, moeten we voor de play-offs gaan", aldus Fraser op de clubwebsite. ADO gaat zaterdag op visite bij Vitesse. De thuiswedstrijd tegen de Arnhemmers eindigde eerder dit seizoen in een 2-2 gelijkspel. Fraser vindt Vitesse een goede ploeg met veel individuele kwaliteit. "'Er lopen niet voor niets jongens daar van een goede Engelse club. We moeten ons instellen op een ploeg die heel dwingend kan zijn in aanvallend voetbal, maar dat zal ons tegelijkertijd ook weer kansen geven. Wij hebben dit seizoen laten zien dat wij tegen betere tegenstanders zelf ook beter spelen."

ADO trainde donderdag achter gesloten deuren, iets dat we in het restant van dit seizoen vaker zullen zien in Den Haag. "Voor de komende vijf wedstrijden die we nog hebben zal de voorlaatste training voor de wedstrijd besloten zijn", vervolgt Fraser. "Dit om te voorkomen dat de tegenstander via sociale media wijzer kan worden over ons plan en zich zo beter op ons kan voorbereiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen