Ibrahimovic krijgt excuses van arts: "Ongelukkig uitgedrukt"

Ger
8 april 2016, 18:50

De Zweedse sportarts Ulf Karlsson heeft zijn excuses aangeboden voor zijn beschuldigingen aan het adres van Zlatan Ibrahimovic. Hij beweerde dat de aanvalsleider van Paris Saint-Germain in zijn tijd bij Juventus doping toegediend heeft gekregen.

Karlsson heeft een brief gestuurd naar Ibrahimovic en de Zweedse voetbalbond. "Ik wil sorry zeggen tegen Zlatan. Ik heb mijzelf tijdens een discussie onduidelijk en ongelukkig uitgedrukt. Ik besef achteraf dat mijn woorden fout geïnterpreteerd konden worden en dat is heel spijtig. Ik hoop niet dat mijn woorden de reputatie van een van de beste Zweedse voetballers ooit ook maar enigszins besmeurd hebben."

Karlsson, voormalig sportarts van de nationale atletiekploeg van Zweden, zei donderdag dat hij dopinggebruik van de oud-Ajacied vermoedde. Hij schatte dat Ibrahimovic binnen zes maanden zo'n tien kilo aan spiermassa won in Turijn. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de spits, liet naar aanleiding van de uitlatingen van de sportarts weten dat Karlsson een rechtszaak tegemoet kon zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen