Groenendijk: "Zo moeten wij aan de wedstrijd beginnen"

9 april 2016, 23:21

Teleurstelling bij Excelsior. De Rotterdamse club ging zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo met 1-3 onderuit en blijft daardoor onder de nacompetitiestreep in de Eredivisie. Coach Alfons Groenendijk baalt ervan dat zijn elftal niet agressief genoeg aan het duel begon.

"Na de rust maakten we meteen de 1-2 en toen zag je de ploeg opstaan", zegt Groenendijk op de clubwebsite. "Zo moeten wij aan de wedstrijd beginnen. Dat heb ik van de week ook gezegd. Blijkbaar komt dat niet aan en dat is iets waar ik over na moet denken. We zullen er met elkaar uit moeten komen."

"Als je ziet hoe snel wij achter komen, dan weet je meteen weer dat dit een moeilijke avond gaat worden", moppert Groenendijk. "Ook deze nederlaag komt weer keihard aan. Je kunt de hele week praten en goed trainen, maar het moet in de wedstrijden gebeuren. Wij moeten met zijn allen het tij zien te keren. Het wordt lastig, maar het kan nog steeds. We moeten er echt voor gaan. Het niet alleen zeggen, maar het in het veld ook echt doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen