Stegeman nuchter: "Dit is een prima team zo"

Jw
10 april 2016, 09:21

Heracles Almelo boekte zaterdagavond een belangrijke uitzege bij Excelsior. De Tukkers zegevierden met 3-1, waardoor het nog altijd goede papieren heeft om de play-offs te halen.

"Ik ben blij dat we drie punten hebben behaald. We hebben het nog wel spannend gemaakt na de pauze door direct een doelpunt tegen te krijgen. Daarna hadden we ook geen grip op de wedstrijd, maar na de 3-1 vind ik dat we terecht wonnen. In de eerste helft vond ik ons ook de bovenliggende partij", reageerde trainer John Stegeman na afloop voor de camera van FOX Sports.

"Uiteindelijk sparen we Excelsior nog een beetje, want we kregen nog twee honderd procent kansen. Maar uiteindelijk hebben we gewonnen, drie doelpunten gemaakt, dus dan ben je een tevreden trainer", vervolgde de succesvolle coach, die nu knap op een vierde plaats staat met zijn team.

Na te hebben opgenoemd wat hij precies goed vond aan de wedstrijd, kwam Stegeman tot een droge conclusie. "Het is een prima team zo", waarmee de coach zijn team nog wat tekort deed.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen