El Ahmadi ziet in Ziyech beste speler van Eredivisie

Jw
10 april 2016, 11:47

Feyenoord neemt het vanmiddag op tegen FC Twente. De clash tussen Rotterdam en Enschede betekent ook een ontmoeting tussen twee Marokkaanse internationals. Karim el Ahmadi neemt het op tegen Hakim Ziyech. De middenvelder van Feyenoord is in aanloop naar het duel lovend over zijn landgenoot, die bezig is aan een uitstekend seizoen.

"Ik kijk hier zeker naar uit. Ziyech is op dit moment de beste speler van de Eredivisie, denk ik", zegt El Ahmadi in gesprek met het clubkanaal van Feyenoord. "Ik ben ook veel met hem samen geweest bij de nationale ploeg van Marokko. We hebben uiteraard over deze wedstrijd gesproken en zullen elkaar wel een paar keer tegenkomen in het veld. Het belangrijkste is dat wij drie punten pakken, al zal het lastig worden. Bij Twente hebben ze het de laatste maanden goed voor elkaar."

FC Twente heeft zich de afgelopen maanden 'veilig' gespeeld in de Eredivisie en is buiten het veld vooral bezig om de club in leven te houden. Binnen de lijnen steelt Ziyech wekelijks de show. De 23-jarige linkspoot wordt door veel Europese clubs gevolgd en scoorde dit seizoen al zeventien keer.

FC Twente en Feyenoord trappen vanmiddag om 16.45 uur af.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen