'Milan presenteert Brocchi als opvolger van Mihajlovic'

12 april 2016, 08:00   Bijgewerkt: 12 april 2016, 09:42

AC Milan zal vandaag (dinsdag) het vertrek van Sinisa Mihajlovic bekendmaken. Volgens verschillende media is dat besluit intern al genomen en aan de oefenmeester medegedeeld, maar nog niet officieel naar buiten gebracht. Mihajlovic is bezig aan zijn eerste seizoen bij Milan, maar moet het veld ruimen wegens tegenvallende prestaties.

Zijn opvolger staat al klaar: Christian Brocchi. Momenteel is hij trainer van het hoogste jeugdelftal van Milan. Brocchi beëindigde zijn professionele carrière, waarin hij onder meer uitkwam voor AC Milan, SS Lazio en eenmaal voor het Italiaanse elftal, in 2013. Brocchi is al de vijfde coach van Milan in drie jaar tijd.

De 40-jarige oud-middenvelder zal ook op de bank zitten als Milan op 21 mei de bekerfinale speelt tegen Juventus. Die wedstrijd moet het seizoen doen slagen, want in de competitie staat Milan op een teleurstellende zesde plek. Die kan wel recht geven op Europees voetbal, maar dan moet Milan wel Sassuolo achter zich houden. De achterstand op koploper Juventus bedraagt maar liefst 27 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen